Kedjor

Vårt största kassasystem

Integrerad helhetslösning

För dagens detaljhandelskedjor är det oerhört viktigt att bemöta kunden på samma sätt i alla sina försäljningskanaler. Den snabba utvecklingen styrs av konsumenterna som gärna vill kunna beställa på nätet men hämta ut i valfri butik, hämta information på nätet för att sedan handla i butik, prova och betala i butik – men få hemleverans. För inte att tala om den mindre revolution som sociala medier skapat. Butiker och andra säljkanaler är numera ständigt utsatta för prisjämförelser och recensioner. Det är det här som är omnikanal.

Detta ställer helt nya krav på att driva en butikskedja och medför helt andra krav på verksamhetens IT-plattformar. Lösningen bör i så lång utsträckning som möjligt baseras på standardprodukter med smart integration för informationsutbyte.

Vår största och mest uppseendeväckande lösning stödjer de krav marknaden ställer på integrationer mellan funktioner/plattformar. Med marknadsledande samarbetspartners och banbrytande integrationer hjälper vi din verksamhet att bemöta kunden på bästa möjliga sätt. Vi kommer bli din single point of contact och tar hela ansvaret.

Nyhet!

Vi har färdig integration med Klarna i alla våra system. Slå in kundens mobilnummer i kassan, det är bara så enkelt. Separat avtal med Klarna är allt som behövs.

Hör av dig – så berättar vi mer om framtidens lösning för din kedja.

 

Vill du integrera med Cash IT?

Behöver du något mindre?