Våra vänner

Berättar om oss

Jag är riktigt nöjd med mina kassasystem från Cash IT!

Det blev en stor ändring gällande hantering av order när vi fick kassasystemen från Cash IT på plats i vår Bolistbutik i Landvetter. Det blev genast ordning och reda på lagret och supporten hjälper oss med allt när vi så behöver. Jag är riktigt nöjd med mina kassasystem från Cash IT!

Lasse Odenman, BOLIST Landvetter

Kassasystemet från Cash IT kändes nytt, fräscht och pålitligt

Vi säljer biljetter till olika evenemang och konserter både här i Örebro och i hela Sverige. När biljettverksamheten växte rekordsnabbt så kände vi att vi behövde göra något åt det gamla kassasystemet.

Eftersom vi redan hade Cash IT och det fungerade så bra så blev det naturligt att ringa Anders på Cash IT i Karlstad. Han hade en bra lösning åt oss och ett stort plus är att vi fick väldigt bra utbildning om allt som berörde kassan innan vi satte igång. Givetvis dyker det ibland upp konstigheter som vi inte förstår men då ringer vi bara supporten och frågar.

Lena B Fransson, Örebrokompaniet

Kassasystemet från Cash IT funkade från första dagen!

Cash IT fungerade jättebra för oss från första stunden. Det är inte ofta att någonting fungerar samma dag som det installeras, men det gjorde alltså vårt certifierade kassasystem.

Jag har jobbat ganska mycket med kassan på sistone för att skapa mina egna skikt och lägga upp knappar. Det har inte varit något bekymmer. Det är faktiskt jätteroligt – jag kan sitta hela dagarna med det! Kassasystemet är så lätt att arbeta med. Intuitivt på något sätt – lätt att förstå för alla.

Helena Johansson, Mölnlycke Garden Center

Det blev som en revolution när vi fick kassasystemet från Cash IT!

Jörgens Skog och Trädgård ligger i Vinslöv. Verksamheten består av både butik och verkstad. Här säljer och reparerar Jörgen trädgårdsmaskiner och motorsågar. Han har också skyddsutrustningar och tillbehör till trädgårdsarbete i sin butik. Med så många olika varor och tjänster i företaget, blev den underlättning Cash IT Retail medförde snabbt oumbärlig.

Den allra bästa funktionen i Cash IT Retail? Det är egentligen allt. Men om jag måste välja så säger jag scannerfunktionen.

Jörgen Olofsson, Jörgens Skog & Trädgård

Samarbetspartners